Een soepele wijn uit de Zuid-Italiaanse regio Apulië. Deze prachtige rode wijn is gemaakt van 100% Negroamaro druiven. De wijn ondergaat een malolactische fermentatie in RVS tanks en rijpt daarna in gebruikte Amerikaanse en Franse eiken vaten voor 4-5 maanden. Heerlijke wijn in combinatie met pasta, vlees en kazen. Daarnaast is ‘ie ook soepel genoeg om gewoon zo van te genieten.
Afkomstig uit Basilicata, het achterland van Napels. De wijn wordt gemaakt van de Aglianico druif. De druiven voor deze wijn zijn hand geplukt in geselecteerde wijngaarden. De beste druiven zijn gekozen.
Wederom een mooie wijn uit het Zuid-Italiaanse Puglia. Deze prachtige wijn is een blend van Sangiovese, Malvasia Nera en Aglianico druiven. De wijnstokken zijn 15-30 jaar oud. Na de maceratie bij gecontroleerde temperatuur voor 8-10 dagen, volgt de fermentatie en malolactische omzetting in roestvrijstalen tanks.