De Marques de Castilla Barrica is een heerlijke blend van Merlot en Cabernet Sauvignon. Na de gisting rijpt de wijn zeer kort (3 maanden) op eikenhouten vaten, wat de wijn meer complexiteit geeft.
Droge Spaanse witte wijn met een aroma van geel fruit, kokos en eikenhout. De smaak zet fris en sappig in en ontwikkelt een evenwichtige en aromatische afdronk. Goed te combineren met koude en warme visgerechten, ook van de grill.
Aanbeveling van onze wijnadviseur Rutger Kluin
"Laat je verrassen door deze Chardonnay uit Spanje. Rijp, dik en zacht van smaak met mooie houtrijpiongstonen..." Lees meer
Deze wijn is gemaakt van 100% Tempranillo druiven. De druiven worden handmatig geoogst in de tweede helft van september wanneer ze optimaal rijp zijn. De druiven weken 48 uur bij een temperatuur van 5ºC.
Spaanse rode wijn met de krachtige geur van nieuw eikenhout, kruidige nuances en rijp bessig fruit. De smaak is krachtig, vol en evenwichtig. Past heel goed bij pittige en kruidige vlees- of groentegerechten.
Zachte rode wijn uit het Spaanse La Mancha. Vol, aromatisch en soepel van smaak. Deze op eiken gerijpte wijn is heerlijk om zo te drinken, of bij (gegrild) rund- of varkensvlees.
Voor de Yugo Barrica zijn de mooiste Tempranillo-druiven (100%) geselecteerd. De vergisting vindt plaats in RVS tanks, waarna de wijn nog eens heel kort (3 maanden) op Amerikaanse eikenhouten vaten, wat de wijn meer complexiteit geeft.
Alleen de allerbeste Tempranillo-druiven worden voor de Yugo Crianza gebruikt. Ze zijn afkomstig uit de oudste wijngaarden en worden pas geoogst wanneer ze optimaal rijp zijn. Na de vergisting rijpt de wijn zes maanden op Amerikaanse eikenhouten vaten.
Alleen de allerbeste Tempranillo-druiven worden voor de Yugo Reserva gebruikt. Ze zijn afkomstig uit de oudste wijngaarden en worden pas geoogst wanneer ze optimaal rijp zijn. Na de vergisting rijpt de wijn twaalf maanden op Amerikaanse eikenhouten vaten.
Prachtige rode wijn uit het Spaanse wijngebied La Mancha. Vol en geurig, met een soepele, milde smaak. Heerlijk bij koude vleesschotels of gegrilde gerechten.